Coffee Challenge

Tijdens de komende Fairtrade Week (7 t/m 14 mei) brengen wij graag de volgende actie onder de aandacht:

Fair Trade Original en de Wereldwinkels dagen, samen met 20 Fairtrade zusterorganisaties, burgers, bedrijven, gemeenten, etc. uit om een Fairtrade Coffee Break te organiseren.

Waarom? Omdat koffieboeren enorm worstelen met klimaatverandering. Het veranderende klimaat is een serieuze bedreiging voor de wereldwijde koffieproductie. Dat is voor boeren,die leven van de opbrengst van hun land, een harde realiteit. Zij zien hun inkomen langzaam verdampen. Hun toekomst staat op het spel. Via de Internationale Fairtrade Challenge willen we koffieboeren een steun in de rug geven. Hoe?

Wij nodigen onze medewerkers, klanten en relaties uit voor een Fairtrade Coffee Break op zaterdag 14 mei! Als mensen in 20 landen dat doen drinken we wereldwijd een recordaantal kopjes eerlijke koffie.

Via de speciale website, www.fairtradechallenge.nl kunt u uw eigen coffee break aanmelden. Op Twitter / Facebook / Instagram zijn de acties tussen 7-15 mei via #fairtradechallenge te delen

Doet u mee?

Share
Wereldwinkel Pijnacker