Fair Fashion Dagen

Van dinsdag 10 september tot en met zaterdag 14 september zijn er weer FAIR FASHION dagen bij de Wereldwinkel van Pijnacker. Deze kleding- en stoffen-verkoopdagen worden georganiseerd in samenwerking met Sari Fair Fashion. Voor het najaar is er weer een mooie collectie herfst- en winterkleding binnengekomen, die we u graag willen laten zien.

     

Midden in de winkel, Ackershof 84, Pijnacker, wordt de collectie gepresenteerd en natuurlijk is er volop gelegenheid om alles te bewonderen, te passen en te kopen. Natuurlijk is alles volgens strenge Fair Trade criteria geproduceerd, zo weet u zeker dat alle producenten een goede prijs hebben gekregen voor hun werk en dat zij onder goede omstandigheden hun werk hebben kunnen doen. Ook is er veel eco-kleding, want het is erg belangrijk dat de kleding ook met zorg voor het milieu wordt gemaakt. Fair Trade en allemaal natuurlijke materialen, zoals wol, katoen, bamboe en hennep, heerlijk om te dragen en mooi om te zien, daar wordt u blij van, maar de makers doet u er ook een plezier mee.

Met deze Fair Fashion dagen biedt de Wereldwinkel u een mooi alternatief voor de vele kleding in andere winkels, waarvan u niets over de achtergrond weet. Kleding waarvan u weet dat het goed zit met de productie, draagt beter ! U bent van harte welkom : dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Let op: het is maar 5 dagen !

Share
Wereldwinkel Pijnacker