Voorjaar in de wereldwinkel

De wereldwinkel is al helemaal in voorjaarsstemming met allerlei soorten kippen, eitjes en versieringen voor in de paas-tak. De mooie handbeschilderde bloempotten uit Mexico zijn ook weer volop in de winkel aanwezig.

 

En natuurlijk zo in de periode voor Pasen zijn er weer de heerlijke paaseitjes van Tony Chocolonely in het mooie doosje, 12 grote eitjes in 10 smaken, dat is smullen en natuurlijk ook… uitdelen !

Dit jaar zijn er van Tony twee bijzondere repen voor Pasen …. PAASEI IN JE REEP…. Smaken : melkchocola met citroen en meringue of melkchocola met amandelspijs en nootjes, mmmmm zo lekker….. De vorm van een paasei staat afgedrukt in uw reep, er omheen zijn nog stukjes chocola die u weg kunt breken, zodat u het paasei over kunt houden…. Maar voor hoe lang ? Hij is vast en zeker snel op ! De paasei-in je reep-repen zijn er zolang de voorraad strekt.

Tony chocolonely_Paasei in je reep_spijs, nootjes
Tony chocolonely_Paasei in je reep_merinque, citroen
tony chocolonely_pasen 1a
tony chocolonely_pasen 1b
tony chocolonely_paaseitjes1
Share
Wereldwinkel Pijnacker