Nieuw in ons assortiment

Oorsprong: Onze Biologische Rode Kidneybonen komen uit Jammu, een provincie in noorden van India aan de voet van het Himalayagebergte. Het unieke Himalayaanse ecosysteem biedt een ideaal klimaat voor het verbouwen van Kidneybonen. Lokaal bekend als ‘Rajma’
Toepassing: Lichtzoet en vol van smaak voor in Mexicaanse taco’s, wraps en chili con (of sin) carne.

Oorsprong: Onze Biologische Witte Kikkererwten komen uit een kleine regio rond het UNESCO plaatsje Khajuraho, in het Noorden van India. De oude ronde bergen en heuvels van het Vindhyagebergte zorgen voor het ideale klimaat voor het verbouwen van kikkererwten, lokaal bekend als ‘Chana’.
Toepassing: Zacht en nootachtig van smaak voor in een Marokkaanse stoofIndiase Korma, koud in een salade of om zelf hummus mee te maken.

Share
Wereldwinkel Pijnacker