Fair Fashion Days

Van woensdag 21 oktober tot en met zaterdag 24 oktober bent u van harte welkom bij onze najaars-Fair Fashion Days. Dit keer vier dagen lang !

Van onze collega’s van SARI FAIR FASHION uit Dalfsen krijgen we een mooi assortiment kleding uit de nieuwe collectie, mooie en lekker warme najaars- en winterkleding. Dit keer voor het eerst een collectie van onze collega’s uit Dalfsen, we hopen dat de samenwerking met Sari Dalfsen goed zal bevallen, dan kunnen we ook volgend jaar nog kledingdagen organiseren.

Sari Amersfoort en Sari Oene hebben geen nieuwe collectie meer ingekocht, want ze gaan aan het eind van dit jaar helaas stoppen. We krijgen van hen nog wel een assortiment uitverkoop-kleding en stoffen uit verschillende collecties. Dus naast nieuwe collectie ook kans op een koopje !

Dus: van woensdag 21 oktober tot en met zaterdag 25 oktober kunt u in Wereldwinkel Pijnacker tijdens de gebruikelijke openingstijden (woensdag en donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur) weer uw keus maken voor kleding en accessoires gemaakt met respect voor mens en milieu. Heeft u speciale wensen laat dat dan zo snel mogelijk weten, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen regelen. We vinden het erg leuk om u twee keer per jaar de gelegenheid te geven om op een verantwoorde wijze uw garderobe aan te vullen en uzelf weer eens te verwennen met iets nieuws.

Let op !

Vanwege corona vragen wij u om een mondkapje te dragen om besmettingen met het virus zoveel mogelijk te voorkomen en natuurlijk houden we 1,5 meter afstand tot elkaar. Omdat het vier dagen lang is, verwachten wij gespreid bezoek, zoals eigenlijk altijd het geval is. Zo nodig vragen wij u om even geduld te hebben om te voorkomen dat het te druk is in de winkel.

U bent van harte welkom, we hopen op mooie dagen !

Share
Wereldwinkel Pijnacker