Fair Fashion Days

Sari collectie 2021
Sari collectie 2021
Sari collectie 2021

Van woensdag 14 september tot en met zaterdag 18 september bent u van harte welkom bij onze najaars-Fair Fashion Days. Opnieuw 4 dagen lang!

Van onze collega‚Äôs van SARI FAIR FASHION uit Dalfsen krijgen we een mooi assortiment kleding uit de nieuwe collectie, mooie en lekker warme najaars- en winterkleding. 

Dus: van woensdag 14 september tot en met zaterdag 18 september kunt u in Wereldwinkel Pijnacker tijdens de gebruikelijke openingstijden (woensdag en donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur) weer uw keus maken voor kleding en accessoires gemaakt met respect voor mens en milieu. Heeft u speciale wensen laat dat dan zo snel mogelijk weten, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen regelen. We vinden het erg leuk om u de gelegenheid te geven om op een verantwoorde wijze uw garderobe aan te vullen en uzelf weer eens te verwennen met iets nieuws.

U bent van harte welkom, we hopen op mooie dagen!

Share
Wereldwinkel Pijnacker