Nieuws

Afhalen weer mogelijk!

We mogen helaas nog steeds niet open, maar vanaf heden kunt u uw bestelling (waar wij erg blij mee zijn) wel bij ons afhalen.
U kunt via de mail of via de website uw bestelling plaatsen, vermeld daarbij duidelijk uw naam en uw telefoonnummer, zodat we u kunnen bereiken als er vragen zijn. Als u specifieke wensen hebt, laat ons dat dan weten, we kunnen altijd met wat foto’s laten zien wat we nu in ons assortiment hebben, zodat u makkelijker uw keuze kunt maken.

Afhalen is mogelijk op woensdag van 9.30 tot 17.30 uur en op vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur en evt. op afspraak

Vanaf 3 maart is het ook mogelijk om op afspraak bij ons te winkelen!

 

Share

5 februari: Warme Truiendag!

 

5 februari gaat een natte en koude dag worden met daarna weer een flinke vorstperiode! Tijd om nog gauw even zo’n lekker warme plaid of omslagdoek uit Nepal te bestellen. De plaids (katoen/acryl) en omslagdoeken (yakwol) zijn heerlijk warm, comfortabel en….. nu in de AANBIEDING!
Plaid nu 27,95 , omslagdoek 30,00

Of pak een heerlijke shawl van vilt of wol.
Op de foto’s een deel van onze collectie.

Alles te bestellen via info@wereldwinkelpijnacker.nl
En besteld voor 5 februari wordt uiterlijk de ochtend van 5 februari gratis bezorgd in Pijnacker zodat je er warm bij zit.

Share

Valentijn

Nog even en het is weer zo ver! Ook in deze tijd, waarin je niet lekker kunt shoppen, kun je je Valentijn verwennen en vind je de allerleukste cadeautjes bij ons. En ook nog fairtrade!

Bestellen kan op info@wereldwinkelpijnacker.nl en dan wordt het in Pijnacker-Nootdorp gratis bij je thuis bezorgd! Hoe gemakkelijk wil je het hebben!
Maar vergeet ook de Tony’s niet. Altijd lekker! (zie voor de keuze het voorgaande nieuwsbericht)

Share

Corona / winkelsluiting

Helaas behoren ook wij tot de winkels, die t/m 19 januari moeten sluiten.
Wilt u in deze periode toch graag een aankoop bij de Wereldwinkel doen, dan zijn we daar erg blij mee. U kunt via de mail of via de website uw bestelling plaatsen, vermeld daarbij duidelijk uw naam en uw telefoonnummer, zodat we u kunnen bereiken als er vragen zijn.

Als u specifieke wensen hebt, laat ons dat dan weten, we kunnen altijd met wat foto’s laten zien wat we nu in ons assortiment hebben, zodat u makkelijker uw keuze kunt maken.

Kerst Lokaal

Bestellingen voor een Lokaal Kerstpakket kunnen verzonden of bezorgd worden. Neem daarvoor via de mail even contact op met de Wereldwinkel onder vermelding van het bestelnummer en de afhaalcode, naam en adres.

Facebook en Instagram

Sinds kort hebben we een collega die handig is met Facebook en Instagram, daar zijn we erg blij mee. Deze social media worden sindsdien dan ook regelmatig ingezet om berichten te plaatsen, de aandacht op de Wereldwinkel en het mooie assortiment te vestigen, een oproep te plaatsen of een actie aan te kondigen. Hou het in de gaten!

Wij wensen u allen een goede gezondheid toe!

Share

Sint voordeel

Nog snel even een leuk origineel cadeautje scoren? Onze Sint is jarig thee (met de smaak van pepernoot) is nú maar €2,50

Of haal de laatste Tony letters: nú 4 voor €10

      

Share

originele Sint cadeaus

Nog gauw voor 5 december een origineel cadeau samenstellen? In ieder prijsklasse is er bij ons iets leuks te vinden!
Maak een keuze uit onze voorbeeld cadeaus of stel je eigen pakket samen met één van de medewerkers. Wij helpen graag daarbij!

     

     

Share
1 2 3 13
Wereldwinkel Pijnacker