Ga terug

Pandan cheesecake

Bereidingstijd 30 minuten
45 minuten baktijd 45 minuten
Totale tijd 1 uur 15 minuten

Ingrediƫnten
  

  • 650 g roomkaas
  • 150 g kokosmelk*
  • 40 g bloem
  • 2 eierdooiers
  • 200 g Pandanrijst* gekookt
  • 250 g fijne suiker*
  • 4 hele eieren

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 120 gr C
  • Meng de roomkaas, kokosmelk, de gekookte rijst en de helft van de suiker door elkaar
  • Meng de eieren met de andere helft van de suiker in de keukenmachine
  • Klop dit luchtig op
  • Voeg vervolgens het kaasmengsel toe en zeef de bloem er doorheen
  • Bekleed de ovenschaal met bakpapier en doe het mengsel in de schaal
  • Bak de cake in 45 minuten af in een voorverwarmde oven (120 gr C)
  • Heb je een combioven, waarbij je ook kunt stomen, dan bak je de cake af in 20 minuten

Notities

Ingrediƫnten met * zijn fairtrade