Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Brochette met tapenade en sardines
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
30
minuten
min
Gang
Hoofdgerechten
Porties
4
personen
Ingrediënten
2
courgettes, in stukken van 2 cm.
400
g
trostomaten, gewassen
75
ml.
olijfolie extra viergine
molen zongedroogde tomaat mix peper olijf*
½
(zuurdesem)brood, in plakjes
1
pot
tapenade tomaat
2
blikjes
sardines, graatjes verwijderd
Instructies
Verwarm de oven voor tot 180 °C
Leg de courgettestukken en tomaatjes in een ovenschaal of braadslee en besprenkel met de helft van de olijfolie
Bestrooi met kruiden uit de molen en zet ca. 20 min. in de oven
Verhit intussen een koekenpan en bestrijk de sneetjes brood met de rest van de olijfolie
Bak de broodjes aan beide zijden krokant
Besmeer de broodjes met tapenade en beleg ze met de sardientjes.
Serveer ze bij de geroosterde groenten
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade