Ga terug

Knapperige groenten met Gado Gado Korma

Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 4 eieren
  • 250 g boontjes afgehaald
  • 1 kleine bloemkool in kleine roosjes
  • 1 paksoi gesneden
  • 2 wortels in reepjes
  • 300 g Basmati rijst*
  • 1 zakje Korma kruidenpasta*
  • 4-6 el Pindakaas
  • 1 blik Kokosmelk Ć  200 g*
  • Zeezoutmix kokos-citroen-koriander

Instructies
 

  • Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  • Kook de eieren hard
  • Kook de boontjes gaar
  • Plaats tijdens het koken van de boontjes een vergiet op de pan en stoom daarin de bloemkoolroosjes en de wortelreepjes beetgaar
  • Giet de boontjes af boven een andere vergiet met daarin de fijngesneden paksoi
  • Roer de Korma kruidenpasta met 4-6 eetlepels pindakaas en het blikje kokosmelk door elkaar en verwarm het op een laag vuur
  • Serveer de (beetgare) groenten met de rijst en de Kormasaus en bestrooi naar smaak met de zeezoutmix

Notities

Ingrediënten met * zijn fairtrade