Ga terug

Ananas-IJslolly met Chocoladedip en Pistache

Bereidingstijd 15 minuten
+480 minuten wachttijd 8 uur 20 minuten
Gang Hapjes / drankjes
Porties 8 ijsjes

Equipment

  • 8 ijsstokjes
  • ijsvormpjes

Ingrediënten
  

  • ½ limoen het sap
  • 150 g pure chocolade* au bain marie gesmolten
  • 1 el pistachenoten gehakt
  • 1 blikje Ananasstukjes*
  • 270 ml Kokosmelk*
  • 3 el Honing*

Instructies
 

  • Doe de kokosmelk, ananas, limoensap en de honing in een blender en draai tot een gladde massa. Giet de vloeistof in de ijsvormpjes, steek de stokjes erin en zet de ijslolly’s weg in de vriezer tot ze goed bevroren zijn. Dit duurt in ieder geval 8 uur.
  • Doe de gesmolten chocola in een laag glas. Dip hier de bevroren ijsjes in en bestrooi direct met de gehakte pistache.

Notities

Ingrediënten met* zijn fairtrade
Trefwoord ijsje, vegetarisch