Smelt de chocolade au bain-marie. Roer regelmatig tot de chocoladestukjes zijn gesmolten
Leg een stuk bakpapier op een werkblad
Vouw de blaadjes van de Physalis naar achteren, doop de vruchten in de gesmolten chocolade en leg ze met de kant van de blaadjes op het bakpapier en laat de chocolade hard worden
Verhit in een sauspannetje het Tropisch sap en de suiker
Kook dit in tot een dikke stroop en laat het afkoelen
Verdeel de notenmix in 10 kleine hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat
Besprenkel elk hoopje met honing en maal er zeezoutmix over
Rooster de nootjes in de oven tot ze goudbruin kleuren
Laat ze afkoelen, zodat de honing hard wordt en de nootjes/rozijntjes aan elkaar plakken
Schenk enkele druppels tropische stroop in elk glas en schenk de Vonkelwijn er voorzichtig bij
Garneer het glas met de chocolade Physalis en serveer met de pittig-zoete pindarotsjes