Ga terug

Minty Marocco Brownie

Bereidingstijd 40 minuten
Gang Gebak

Ingrediënten
  

  • 250 g ongezouten boter
  • 400 g rietsuiker*
  • 125 g cacao*
  • 150 g bloem
  • 100 g Divine Mint Dark chocolade*
  • 1 el kaneel
  • 2 el Harissa kruiden
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 3 eieren

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 160 gr C
  • Smelt de boter in een pannetje op heel laag vuur en blijf goed roeren
  • Doe de suiker in een mengkom
  • Voeg de gesmolten boter, cacao en bakpoeder, kaneel en Harissa-kruiden toe en roer tot dit een egale massa is
  • Laat dit 5 minuten afkoelen
  • Voeg de eieren één voor één toe en mix intussen met de mixer
  • Blijf mixen terwijl je de bloem toevoegt
  • Breek de reep chocolade in kleine stukjes en schep dit voorzichtig door de mix
  • Doe bakpapier in de bakvorm en giet de mix erin
  • Bak de brownie 30 minuten onderin de oven
  • Even laten afkoelen

Notities

Ingrediënten met * zijn fairtrade