Verwarm de oven voor tot 200°C
Leg de pompoenblokjes in een braadslede
Verkruimel het kaneelstokje erboven, besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en maal er zeezout chilipeper boven
Plaats 20 min. in de oven, haal de schaal eruit en draai de temperatuur naar 175°C
Snijd inkepingen in de lamsbout, steek er plakjes knoflook en naaldjes rozemarijn in.
Maak een marinade van 50 ml. olijfolie, 50 ml. sinaasappelsap en de honing
Laat de lamsbout hierin marineren
Verhit olijfolie in een ovenbestendige braadpan
Maal zeezout groene kruiden boven de bout, haal deze uit de marinade en braad rondom bruin.
Giet 3 el. marinade over de lamsbout en plaats ca. 60 min. in de oven (tot een kerntemperatuur van 65°C)
Pers een teen knoflook uit boven de overgebleven marinade en besprenkel hiermee de lamsbout tussendoor
Bak de laatste 15 min. de plakken sinaasappel en geroosterde pompoenblokjes mee