Spoel de mosselen onder de kraan en maak ze goed schoon. Gooi kapotte mosselen weg
Snipper de ui, en pers de knoflook. Hak de rode peper fijn en rasp de gember. Snijd de lente-ui in ringen en de paksoi in grove stukken en kneus het citroengras met een vijzel
Fruit de ui in ongeveer 2 eetlepels olie in een grote pan tot deze glazig ziet. Doe de knoflook, gember, citroengras en de paksoi erbij en roerbak een minuutje mee. Roer de currypasta door de groenten en bak kort mee op hoog vuur. Roer de kokosmelk erbij en laat de saus ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen zodat het wat inkookt. Draai het vuur hoger, doe de mosselen erbij en schep om. Kook net zolang tot alle mosselen open staan. Verwijder de citroengras
Haal de pan van het voer en schep de lente-ui, rode peper en koriander door de mosselen. Knijp het sap van de limoen erover uit