Maak een marinade van de olijfolie, honing, limoensap en chiliflakes en roer hierdoor de blokjes kip. Zet de kip afgedekt in ieder geval een uur weg in de koelkast (langer is nog lekkerder)
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de zoete aardappelreepjes op een met bakpapier beklede ovenplaat en besprenkel met olijfolie, komijnzaad, gerookte paprikapoeder en wat peper en zout. Rooster de zoete aardappel ongeveer 25 minuten tot ze knapperig en bruin kleuren
Rijg de kipblokjes aan 4 spiezen en gril deze tot ze gaar zijn. Maak ondertussen de dressing door de tahin, olijfolie, limoensap en chipotle door elkaar te roeren tot een egale massa
Rooster de naanbroden zoals is aangegeven op de verpakking in de oven en laat afkoelen
Spoel de linzen af en laat uitlekken
Besmeer de naanbroden met hummus. Leg hierop de kipspiezen, gegrilde groene asperges, reepjes sla, radijs, linzen en de komkommer en bedruppel het geheel met de dressing
Maak af met sesamzaadjes, gehakte groene kruiden, feta en de krokante zoete aardappel reepjes