Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, besprenkel met 1 eetlepel olie om te voorkomen dat ze gaan plakken. Hussel goed en zet apart
Breng in een sauspan de tamarindepasta, vissaus, honing, azijn en pindakaas op laag vuur aan de kook. Roer de rode peperflakes erdoorheen
Laat de jackfruit in blik uitlekken, spoel af en verwijder eventuele harde pitjes, voeg toe en laat 15 minuten op zacht vuur stoven samen met de andere ingrediënten
Verhit een wok op hoog vuur en voeg 3 eetlepels olie toe. Voeg de knoflook en de helft van de bosuitjes toe, bak 1 minuut. Voeg de los geklutste eieren toe en roer snel door met een grote spatel, zodat je een soort roerei krijgt
Laat het vuur hoog staan! Voeg de taugé en de uitgelekte noedels toe. Schenk de saus met de jackfruit uit de pan erbij en wok het geheel kort nog even door
Serveer de pad thai met de geroosterde pinda’s, koriander en partjes limoen