Ga terug
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Kebab met aubergine-salade
Recept afdrukken
Bereidingstijd
40
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Midden Oosten
Porties
4
personen
Ingrediënten
400-500
gr
lams- of rundergehakt
1
ei
2
el
paneermeel
½
citroen
in parten
4
pitabroodjes
1
pakje
Kebab kruidenpasta*
Instructies
Meng de kebab-kruidenpasta
met het gehakt, het ei en de paneermeel goed door elkaar en verdeel het gehakt in balletjes van ongeveer 50 gram per stuk. Maak van elke bal een worstje en prik hier een satéprikker door
Begin alvast met het bereiden van de
aubergine salade
Smeer de kebab in met een beetje olijfolie en gril ze op een hete grilplaat of pan rondom tot ze gekleurd en gaar zijn in ongeveer 10 à 12 minuten
Serveer de kebab met de citroenparten, aubergine salade, vers pitabrood en eventueel nog wat extra yoghurt
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade