Week de gelatine 5 minuten in een kom met ruim koud water
Breng in een steelpan de slagroom met de suiker aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost
Voeg de pure chocolade toe en laat op laag vuur in de warme room smelten
Neem de pan van het vuur en los al roerende de goed uitgeknepen gelatine op in de warme chocoladeroom
Voeg de likeur toe
Spoel 4 puddingvormpjes (van 150 mom met koud water en laat goed uitlekken (niet afdrogen!)
Schenk de warme chocoladeroom in de vormpjes en laat afkoelen tot kamertemperatuur
Zet de vormpjes minstens 3 uur in de koelkast om op te stijven
De puddinkjes worden stijver als je ze langer in de koelkast laat staan
Hak intussen de witte- en melkchocolade elk apart in mooie schilfers
Houd de vormpjes enkele tellen in een kom heet water
Leg een bordje op de vormpjes en keer ze samen
Bestrooi de chocoladepuddinkjes met de chocoladeschilfers en naar smaak nog met een beetje kaneel