Verwarm de oven voor op 200 gr C
Vet een springvorm in met margarine en bestrooi met meel
Mix het meel, bakpoeder, zout, vanille en de rietsuiker in een kom en roer goed
Pureer met een staafmixer in een andere kom de olie met de banaan en kokosmelk
Meng de droge ingrediënten met de natte. Roer hier de ananasstukjes en de stukjes pure chocolade (50 g) door. Mix goed, maar roer niet te lang (het beslag moet dik, stroperig, maar vooral niet te vloeibaar zijn)
Giet het beslag in de vorm en bak de taart in ongeveer 50 minuten gaar (Prik met een satéprikker voorzichtig in het midden van de taart. Als deze er schoon uitkomt is de taart klaar. Bak anders nog 10 minuten langer)
Laat de taart volledig afkoelen en stort voorzichtig op een schaal
Smelt de overige chocolade (100 g) au bain-marie
Giet de gesmolten chocolade over de taart en bestrooi met geraspte kokos en stukjes gedroogde mango. Versier met de viooltjes