Snipper de ui en hak de knoflook en madame Jeanette heel fijn.Verwarm de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui samen mer de knoflook en madame Jeanette ongeveer 5 minuten tot het wat glazig ziet Roer de masala, komijn en kurkuma erdoor en fruit even mee. Giet er uiteindelijk nog een scheutje sojasaus bij
Snijd de krieltjes doormidden (of schil de aardappels en snijd in stukken) en spoel de Jackfruit goed af onder de koude kraan en laat uitlekken
Doe de aardappels en het Jackfruit bij het uienmengsel in de pan en roer door. Voeg water toe, zodat de aardappels en Jackfruit net niet helemaal onder staan en laat het geheel onder regelmatig roeren ongeveer 40 minuten stoven op laag vuur tot de aardappels gaar zijn en de Jackfruit uit elkaar valt
Giet er af en toe een scheutje water bij als het mengsel te droog wordt. Breng het geheel eventueel nog op smaak met zout en peper als alles gaar is
Verwijder de puntjes van de kousenband en snijd ze in stukken van ongeveer 5 cm. Blancheer de kousenband ongeveer 4 minuten in kokend water met wat suiker en zout tot ze beetgaar is en spoel koud onder de kraan om doorgaren te voorkomen. Je kunt de kousenband voor het serveren nog even mee verwarmen met de aardappels en Jackfruit
Kook de eieren 8 minuten tot ze hard zijn. Laat ze schrikken, pel ze en snijd ze doormidden
Verwarm de roti pannenkoeken in een droge koekenpan tot ze warm zijn. Leg op ieder bord een pannenkoek, schep hierin het groenten/aardappel mengsel en leg hierop het gekookte ei. Bestrooi eventueel nog met wat chiliflakes als je van extra pit houdt