Spoel de stukjes jackfruit goed af, dep droog en snijd in grove stukken. Snipper de ui
Doe de jackfruit samen met het bloem en peper en zout naar smaak in een kom. Schud het geheel om zodat alle stukjes bedekt zijn met het bloem mengsel
Verwarm de margarine in een braadpan en bak de jackfruit rondom bruin. Haal de jackfruit uit de pan en bak nu hierin de uien zacht en bruin op middelhoog vuur
Doe de jackfruit weer terug in de pan en roer de wijn, het azijn en de specerijen erdoor. Breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag en laat de stoof op heel laag vuur zachtjes pruttelen tot de helft van het vocht is ingekookt. Dit duurt ongeveer een half uur
Verwijder de kruiden en specerijen en roer de appelstroop door de stoof tot alles is opgelost. Verkruimel de ontbijtkoek boven de pan en roer net zolang tot deze uit elkaar is gevallen en de saus gaat binden. Wanneer de jackfruit nog niet helemaal uit elkaar gevallen is kun je het met twee vorken iets uit elkaar trekken
Lekker met zelfgemaakte friet van zoete aardappel en een volle kruidenmayonaise