Spoel de stukjes jackfruit af en snijd in kleine gelijke stukjes. Snipper de ui, hak de knoflook en de rode peper fijn. Snijd de paksoi in grove stukken en de lente-ui in ringen. Verwijder de puntjes van de sperziebonen. Blancheer de bonen vijf minuten en spoel ze daarna af onder de koude kraan om doorgaren te voorkomen
Verwarm twee eetlepels olie in een pan en fruit hierin de ui, de knoflook en de rode peper. Doe de jackfruit erbij en bak deze op hoog vuur aan alle kanten bruin. Haal het mengsel uit de pan en leg even apart
Roerbak de sperziebonen en paksoi kort op hoog vuur, roer de curry pasta erdoor en bak deze even mee. Doe de jackfruit weer terug in de pan bij de rest en giet de kokosmelk erbij. Roer de curry goed door en laat ongeveer vijf minuten zacht pruttelen. Breng de curry eventueel op smaak met wat peper en zout
Hak de koriander en snijd de limoen in parten. Maak de curry voor het serveren af met wat gehakte koriander, lente-ui en wat partjes limoen. Lekker met naanbrood of zilvervliesrijst