Snijd de pompoen in gelijke blokjes en de paprika in reepjes, snipper de ui en hak de knoflook. Fruit de ui in wat olijfolie in een koekenpan en voeg de pompoen en paprika toe en bak deze kort mee
Roer de currypasta erdoor en bak al roerend even aan. Giet de kokosmelk erbij en roer tot een egale massa. Haal de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen
Verwarm de oven voor op 200 graden
Klop de eieren los in een kom en roer hier het afgekoelde currymengsel door. Houd een heel klein beetje ei over om het deeg later mee te besmeren
Rol de bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en vouw de randen om zodat deze mooi omhoog komen tijdens het bakken. Giet het currymengsel in het midden van het bladerdeeg en verdeel gelijkmatig over het hele deeg. Smeer de randen van het deeg in met een klein beetje achtergehouden ei
Bak de plaattaart in het midden van de oven in ongeveer 30 minuten gaar
Bak ondertussen de (vegetarische) spekjes knapperig in wat olie, snijd de lente-ui in ringen en hak de oregano grof
Haal de plaattaart uit de oven en bestrooi met de spekjes, lente-ui en de gehakte oregano. Verdeel de taart in gelijke stukken. Serveer eventueel met een frisse salade