Snijd de rode ui in halve maantjes en de paprika in smalle repen. Verwijder het onderste deel van de asperges en snijd de asperges in drieën
Doe 2 eieren in een kom en doe daarin ¼ van de groene curry pasta, 2 eetlepels kokosmelk en een beetje peper en zout. Klop met een garde tot alles goed gemengd is
Verhit wat olie in een kleine koekenpan en bak hierin de omelet rustig op laag vuur tot de bovenkant droog is. Draai de omelet voorzichtig om en laat na 1 minuut op een bord glijden. Houd de omelet warm onder folie tot verder gebruik. Herhaal dit met de rest van de eieren zodat je uiteindelijk 4 omeletten hebt
Giet opnieuw een eetlepel olie in de koekenpan en laat deze heel heet worden. Doe de asperges in de pan en bak tot deze beetgaar zijn. Doe de paprika en tomaten erbij en bak even mee tot alles mooi gaat kleuren. Breng de groenten op smaak met peper en zout en eventueel wat chiliflakes
Snijd de lente-ui in ringen. Leg de omelet op 4 borden, verdeel de gebakken groente hierover en vouw de omelet dubbel. Bestrooi met de lente-ui en de gehakte peterselie
Serveer eventueel met (vers gebakken) brood