Snijd de paprika in kleine blokjes en de lente-ui in fijne ringen. Hak de koriander fijn en de pistachenoten grof
Verwarm een eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de paprika met de taugé al roerend 1 minuut. Zorg dat de groenten knapperig blijven
Doe de eieren met de melk, de sojasaus en de sambal badjak in een kom en roer met de garde tot het ei goed los en schuimig is
Verhit wat olie in een koekenpan en bak hierin een kwart van het eiermengsel. Zet het vuur laag zodat de omelet niet te bruin wordt en laat rustig garen. Doe een deksel op de pan zodat de bovenkant ook stolt, dit duurt ongeveer een minuut
Schuif de omelet op een bord en bestrooi met peper en zout. Herhaal dit nog 3 keer voor de overige omeletten
Verdeel de paprika, taugé, lente-ui en edamame bonen over de omeletten en druppel wat sesamolie over de groenten. Garneer met koriander, de pistachenoten en wat kiemgroenten. Bestrooi naar smaak met een beetje zout en peper en vouw de omelet dubbel