Fruit de ui samen met de knoflook glazig in een eetlepel kokosolie
Doe het jackfruit erbij en bak mee op hoog vuur tot het gaat kleuren. Roer de currypasta door de massa. Blus af met de kokosmelk en breng deze aan de kook
Voeg de bloemkoolroosjes en rozijnen toe en laat het geheel ongeveer 5 minuten pruttelen op laag vuur. Roer tegen het eind de hazelnoten (houd 1 eetlepel achter voor de garnering) en peterselie (houd wat achter voor garnering) erdoor
Vet ovenschaal in met een beetje kokosolie. Schep jackfruit/bloemkoolmengsel erin en verdeel de aardappelpuree erover
Bestrooi met paneermeel en verdeel er kleine klontjes kokosolie over. Zet voor ongeveer 20 minuten in oven tot de bovenkant bruin is
Bestrooi de ovenschotel met de achtergehouden hazelnoten en de peterselie
Notes
Ingrediƫnten met * zijn fairtradeTip: Vervang de rozijnen door stukjes fairtrade ananas