Ingrediënten
Method
- Verwarm de oven voor op 200⁰ C
- Maak een marinade van olie, het sap van een limoen en de honing en marineer hierin de kippendijfilets
- Bestrooi de kip royaal met zeezout
- Leg de kippendijfilets op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats ze in het midden van de oven
- Rooster de kip ca. 20-30 minuten
- Breng intussen 125 ml. water met de kokosmelk aan de kook
- Voeg een bouillontablet, de rijst en het sap van 1 limoen toe en kook de rjst in 10 minuten gaar
- Voeg, indien nodig, extra water toe
- Kook ondertussen de voorjaarsgroenten in een aparte pan beetgaar en giet ze af
- Voeg ze de laatste paar minuten bij de rijst
- Zet het vuur uit, hak de kruiden fijn en voeg dit ook bij de risotto
- Serveer met de kip uit de oven
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade