Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar
Kook de erwten in water met zout in 6 minuten beetgaar
Kook de peultjes in 4 minuten knapperig gaar
Spoel de erwten en peultjes onder stromend water koud
Verhit de olie in een koekenpan
Bak de kip in 15 minuten rondom bruin en gaar
Voeg de woksaus toe en bak nog 1-2 minuten, tot de saus aan de kip gaat hechten
Leg de kip op een bord, schenk de saus erover en laat 5 minuten afkoelen
Giet de rijst af
Spreid de rijst uit op een platte schaal en laat afkoelen tot kamertemperatuur
Meng de erwten, peultjes, ananas, komkommer, rode ui, pinda's, het sap van 1 limoen en de helft van de koriander of platte peterselie door de rijst
Breng op smaak met zout en peper
Snijd de gemberkip in repen en verdeel met de saus over de salade
Bestrooi met de rest van de koriander en geef de laatste limoen er in partjes gesneden bij