Verwarm de oven voor op 180 °C
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de hamblokjes
Voeg de curry toe en fruit deze even mee
Roer de rijst los met een vork en meng de ham-curry blokjes erdoor
Klop de eieren los
Voeg naar smaak zout bij het losgeklopte ei en meng het goed door het rijstmengsel
Bedek de bodem en opstaande rand van een ovenschotel met bakpapier en bestrijk het bakpapier met olie
Schep het rijstmengsel in de schaal en druk het met de bolle kant van een lepel stevig aan
Zet de vorm circa 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven
Verhit intussen de rest van de olie in een wok en voeg de roerbakgroenten toe
Pers de teentjes knoflook erboven uit
Wok de groenten beetgaar in de op de verpakking aangegeven tijd en breng op smaak met zout en peper
Stort de rijsttaart op een plat bord, snijd in punten en serveer met de groenten
Lekker met cassavechips