Ingrediƫnten
Method
- Bereid de rijstnoedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
- Verhit 2 el (kokos)olie in een wok en voeg naar smaak de curry en de honing toe
- Bak hierin kort de kipstukjes
- Halveer de venkelknollen, verwijder de harde kern, snijd de venkel in reepjes en voeg het toe aan de kipstukjes
- Bak alles enkele minuten en voeg dan de aspergetips toe
- Bak tot de groenten beetgaar zijn
- Verhit in een andere pan de overige (kokos)olie en bak hierin kort de rijstnoedels
- Voeg sambal naar smaak toe
- Meng het kipgroentenmengsel met de noedels en garneer met de grof gehakte peterselie
Notities
Ingrediƫnten met * zijn fairtrade
Tip 1: Vervang de kipstukjes door een vegetarisch product
Tip 2: Wil je liever wat meer curry gebruiken? Houd dan de verhouding 1 el honing op 2 el curry aan
Wijntip: Pinotage (rood), Zuid-Afrika, Fair Trade Original
