Ga terug

Tiramisu chia zaad pudding met kokosmelk

Voorbereidingstijd 10 minuten
Porties: 2 personen
Gang: Ontbijt, Tussendoortje
Keuken: Hollands

Ingrediënten
  

  • 6 el chiazaad
  • 2 el agavesiroop4 of honing, wanneer het recept niet vegan hoeft te zijnel
  • 1 tl vanille-essence
  • 4 el kokosyoghurt
  • Gehakte nootjes, kokosrasp of chocolade rasp om af te garneren
  • 400 ml Kokosolie*
  • 1 el Cacao*
  • 2 el heel sterke koffie*

Method
 

  1. Roer de kokosmelk, agave siroop en chiazaad door elkaar en verdeel over 3 kommen
  2. Roer door 1 kom de vanille, door de andere kom de cacao en door de laatste kom de koffie
  3. Dek de kommen af en zet een nacht weg in de koelkast
  4. Verdeel de donkerste (cacao pudding) over 2 glazen, schep hierover de koffie pudding en eindig met de vanillesmaak chiapudding
  5. Maak de puddinkjes af met een laagje kokosyoghurt en eventueel wat gehakte nootjes, kokosrasp en pure chocolade

Notities

Ingrediënten met * zijn fairtrade