Ga terug

Groene viscurry met bonenmix en rivierkreeftjes

Bereidingstijd 15 minuten
Gang Hoofdgerechten
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 600 g bonenmix (sugersnaps, sperzieboontjes, peultjes), afgehaald)
  • 3 el olijfolie
  • 4 kleine witvisfilets, elk ca. 100g
  • 1 bakje (150g) rivierkreeftje
  • 80 g gezouten pinda's
  • handje basilicumblaadjes
  • 1 pak noedels*
  • 1 zakje Groene Curry Kruidenpasta*
  • 1 blik Kokosmelk*

Instructies
 

  • Breng in een pan water aan de kook en voeg de bonen toe (de peultjes mogen er iets later bij, omdat deze eerder gaar zijn)
  • Kook de bonen in ca. 4 minuten beetgaar en giet ze af
  • Kook de noedels in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Verhit de olie in een braadpan en voeg de groene curry en kokosmelk toe. Roer het door elkaar
  • Leg de visfilets met daarbovenop de rivierkreeftjes in de saus
  • Schep de beetgare boontjes naast de visfilets in de pan
  • Leg het deksel op de pan en verwarm het gerecht nog enkele minuten tot de vis net gaar is
  • Verdeel de noedels over 4 diepe borden en schep de viscurry hier over
  • Garneer de gerechten met de pinda's en blaadjes basilicum

Notities

Ingrediënten met * zijn fairtrade