Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Groene viscurry met bonenmix en rivierkreeftjes
Recept afdrukken
Pin Recipe
Bereidingstijd
15
minuten
min
Gang
Hoofdgerechten
Porties
4
personen
Ingredients
600
g
bonenmix (sugersnaps, sperzieboontjes, peultjes), afgehaald)
3
el
olijfolie
4
kleine witvisfilets, elk ca. 100g
1
bakje (150g)
rivierkreeftje
80
g
gezouten pinda's
handje basilicumblaadjes
1
pak
noedels*
1
zakje
Groene Curry Kruidenpasta*
1
blik
Kokosmelk*
Instructions
Breng in een pan water aan de kook en voeg de bonen toe (de peultjes mogen er iets later bij, omdat deze eerder gaar zijn)
Kook de bonen in ca. 4 minuten beetgaar en giet ze af
Kook de noedels in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking
Verhit de olie in een braadpan en voeg de groene curry en kokosmelk toe. Roer het door elkaar
Leg de visfilets met daarbovenop de rivierkreeftjes in de saus
Schep de beetgare boontjes naast de visfilets in de pan
Leg het deksel op de pan en verwarm het gerecht nog enkele minuten tot de vis net gaar is
Verdeel de noedels over 4 diepe borden en schep de viscurry hier over
Garneer de gerechten met de pinda's en blaadjes basilicum
Notes
Ingrediënten met * zijn fairtrade