Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met het zout
Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan, voeg de uisnippers toe en bak deze glazig
Voeg de curry toe en bak even mee
Neem het ui-curry mengsel uit de pan
Verhit de overige olie in de pan, voeg het vlees toe en bak het rondom bruin
Voeg de kokosmelk en de helft van het limoensap toe
Vul het lege kokosmelkblikje met warm water en schenk dit in de pan erbij
Laat het vlees met het deksel op de pan anderhalf uur stoven
Controleer tussendoor of er nog voldoende vocht bij het vlees zit. Als dit niet zo is, wat water toevoegen
Schep na anderhalf uur het ui-curry mengsel, de paprika en de sperziebonen door de stoofpot
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
Voeg vlak voor het opdienen de paksoi toe
Breng het gerecht op smaak met extra limoensap en/of zout
Serveer de currystoof met rijst en cassavechips