Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Bruine rijstnoedels met groenten en rode curry
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
30
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Thais
Porties
4
personen
Ingrediënten
1
ui
gesnipperd
400
g
spinazie
gewassen
200
g
doperwten
200
g
bimi
geblancheerd
100
g
groene aspergetips
geblancheerd
1
lente-ui
in ringen
2
el
peterselie
gehakt
4
el
pinda's
gehakt
1
el
olie
225
g
Thaise bruine rijstnoedels*
1
pakje
Thaise rode curry kruidenpasta*
400
ml
Kokosmelk*
Instructies
Fruit de ui in een beetje olie glazig en voeg de spinazie toe. Bak tot de spinazie geslonken is
Roer de kruidenpasta er doorheen, giet de kokosmelk erbij en breng al roerend aan de kook
Blanceer de bimi en groene asperges
Doe de doperwten, bimi en groene asperges bij de rode curry
Bereid de rijstnoedels zoals aangegeven op de verpakking
Verdeel de rijstnoedels over 4 kommen en schep de rode curry erover. Maak het geheel af met lente-ui, peterselie en gehakte pinda’s
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade
Trefwoord
vegan, vegetarisch