Ingrediënten
Equipment
Method
- Verwarm de oven voor op 170 gr C
- Snijd de mango en chocolade in stukjes
- Pureer 100 g mango met het water
- Snijd het vanillestokje in de lengte en schraap het merg er aan één kant uit
- Roer in één kom de bloem met bakpoeder en suiker door elkaar
- Meng in een andere kom de zonnebloemolie met de eieren, mangosap en vanillemerg
- Voeg de twee samen
- Spatel dan de chocolade en mango erdoor
- Zet de papieren bakvormpjes in de cupcake tray en vul ze driekwart met het beslag
- Bak de cupcakes in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar
- Roer ondertussen de boter (op kamertemperatuur) met poedersuiker in 10 minuten luchtig
- Schraap het merg uit het overgebleven halve vanillestokje en roer door de boter
- Spuit de mascarponecrème met de spuitzak op de afgekoelde cupcakes
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade