Ingrediënten
Method
- Verwarm de oven voor op 170 gr C
- Smelt de boter in een steelpan
- Hak ondertussen de chocolade in kleine stukken
- Neem de boter van het vuur en roer de pure chocolade erdoor tot 'ie gesmolten is
- Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het merg eruit
- Doe het merg met de eieren in een grote kom en klop dit in 3 minuten luchtig met een keukenmachine/staafmixer en voeg langzaam de suiker toe
- Schenk de gesmolten chocolade al roerend bij het eimengsel
- Zeef het meel erboven en schep dit er luchtig door
- Meng één bakje frambozen en de helft van de witte chocolade voorzichtig door het beslag
- Doe in een ovenschaal
- Verdeel de rest van de frambozen en de rest van de witte chocolade erover en bak ongeveer 30 minuten in het midden van de oven
- Goed laten afkoelen
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade
Bron: Tony Chocolonely