Ingrediënten
Method
- Verwarm de oven voor op 175⁰ C
- Maak een marinade van de honing, twee eetlepels olie en sambal naar smaak
- Wrijf hiermee de ham in
- Laat de ananasstukjes uitlekken en prik alle stukjes met een kruidnagel vast op de ham
- Plaats de ham in een braadslede en zet 15 minuten in de oven
- Besprenkel de ham tussendoor met de vrijgekomen braadsappen
- Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snijd de paksoi overdwars doormidden
- Verhit olie in een wok en bak de paksoi aan beide kanten bruin
- Voeg de woksaus toe
- Wanneer de ham klaar is, snijd dan een deel van de ham in dunne plakken
- Leg deze plakken op de borden samen met de paksoi en saus en een torentje witte rijst
- Garneer met verse koriander
- Serveer de rest van de ham op tafel
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade
Wijntip: Chardonnay (wit), Zuid Afrika. Fair Trade Original

