Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Goulash met Jackfruit
Recept afdrukken
Pin Recipe
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
25 minuten wachttijd
25
minuten
min
Totale tijd
45
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Hollands
Porties
4
personen
Ingredients
1
el
olijfolie
2
uien
in parten
2
tenen
knoflook
fijngesneden
1
el
tomatenpuree
1
tl
gemalen komijnpoeder
gerookte paprikapoeder
naar smaak
500
g
krieltjes
voorgekookt
3
paprika's
in reepjes gesneden
1
bakje
kastanjechampignons
schoongemaakt en doormidden gesneden
2
blikken
tomatenblokjes
1
(groente)bouillonblokje
2
laurierblaadjes
peterselie
gehakt
1
blik
Young Jackfruit*
gespoeld en uitgelekt
Instructions
Verwarm 1 el olijfolie in een braadpan. Fruit daarin de ui en knoflook kort aan
Voeg de krieltjes, de paprika, champignons en het jackfruit toe en giet de tomatenblokjes erover en roer goed door
Verkruimel een bouillonblokje boven de goulash en roer goed door
Voeg de laurierblaadjes toe en laat de goulash ongeveer 25 minuten stoven op laag vuur met de deksel op de pan. Roer af en toe door
Verwijder de laurierblaadjes. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met de gehakte peterselie
Serveer met rijst die bereid is volgens de aanwijzing op de verpakking
Notes
Ingrediƫnten met * zijn fairtrade
Trefwoord
vegan, vegetarisch