Ingrediënten
Method
- Pel en halveer de rode ui en snijd in halve ringen. Snijd de aubergines in ronde plakken. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakken
- Verhit een grillpan, bestrijk de aubergines met (kokos)olie en gril aan beide kanten tot er mooie grillstrepen ontstaan
- Verhit een schepje (koko)solie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur en fruit de helft van de rode ui samen met de helft van de spinazie
- Voeg zodra de verse spinazie geslonken is de kruidenpasta toe, verhit 3 minuten en voeg tot slot de kikkererwten toe. Verwarm 5 minuten en klaar
- Leg een tortilla op een schoon werkoppervlak en verdeel er een handje verse spinazie op de tortilla. Schep het kikkererwtenmengsel erop en vervolgens de gegrilde aubergine, peen julienne en avocado. Rol strak op. Herhaal tot de tortilla’s op zijn
- Verhit een scheutje (kokos)olie in een koekenpan of verhit de grill en bak rondom goudbruin en knapperig. Halveer en serveer
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade
Tip: Lekker met een knijpje vers limoensap en koriander