Ingrediënten
Method
- Verwarm de oven voor op grillstand
- Schil de pastinaak en de aardappelen en snijd ze in geljke stukken
- Kook de aardappelen in een pan met water en zout
- Voeg na 8 minuten de stukken pastinaak toe
- Plaats bovenop de pan een vergiet met gehalveerde spruiten
- Leg het deksel op de vergiet en kook de aardappelen en pastinaak gaar en de spruiten beetgaar
- Verhit een klontje boter in een braadpan
- Voeg de ui en het gehakt toe en bak het rul
- Bestrooi royaal met zeezout
- Voeg de woksaus toe en bak 1-2 minuten mee
- Giet de aardappel en pastinaak af en stamp tot puree
- Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met een laag spruitjes
- Schep daarop het gehaktmengsel enals laatste de puree
- Bestrooi met cashewnotenkruim en enkele klontjes boter
- Plaats de ovenschotel onder de grill voor een krokant en bruin laagje
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade
Wijntip: Pinotage (rood), Zuid Afrika, Fair Trade Orginal.

