Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Knapperige groenten met Gado Gado Korma
Recept afdrukken
Pin Recipe
Bereidingstijd
20
minuten
min
Gang
Hoofdgerechten
Porties
4
personen
Ingredients
4
eieren
250
g
boontjes
afgehaald
1
kleine bloemkool
in kleine roosjes
1
paksoi
gesneden
2
wortels
in reepjes
300
g
Basmati rijst*
1
zakje
Korma kruidenpasta*
4-6
el
Pindakaas
1
blik
Kokosmelk à 200 g*
Zeezoutmix kokos-citroen-koriander
Instructions
Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
Kook de eieren hard
Kook de boontjes gaar
Plaats tijdens het koken van de boontjes een vergiet op de pan en stoom daarin de bloemkoolroosjes en de wortelreepjes beetgaar
Giet de boontjes af boven een andere vergiet met daarin de fijngesneden paksoi
Roer de Korma kruidenpasta met 4-6 eetlepels pindakaas en het blikje kokosmelk door elkaar en verwarm het op een laag vuur
Serveer de (beetgare) groenten met de rijst en de Kormasaus en bestrooi naar smaak met de zeezoutmix
Notes
Ingrediënten met * zijn fairtrade