Ga terug

Knapperige groenten met Gado Gado Korma

Bereidingstijd 20 minuten
Porties: 4 personen
Gang: Hoofdgerechten

Ingrediƫnten
  

  • 4 eieren
  • 250 g boontjes afgehaald
  • 1 kleine bloemkool in kleine roosjes
  • 1 paksoi gesneden
  • 2 wortels in reepjes
  • 300 g Basmati rijst*
  • 1 zakje Korma kruidenpasta*
  • 4-6 el Pindakaas
  • 1 blik Kokosmelk Ć  200 g*
  • Zeezoutmix kokos-citroen-koriander

Method
 

  1. Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  2. Kook de eieren hard
  3. Kook de boontjes gaar
  4. Plaats tijdens het koken van de boontjes een vergiet op de pan en stoom daarin de bloemkoolroosjes en de wortelreepjes beetgaar
  5. Giet de boontjes af boven een andere vergiet met daarin de fijngesneden paksoi
  6. Roer de Korma kruidenpasta met 4-6 eetlepels pindakaas en het blikje kokosmelk door elkaar en verwarm het op een laag vuur
  7. Serveer de (beetgare) groenten met de rijst en de Kormasaus en bestrooi naar smaak met de zeezoutmix

Notities

Ingrediënten met * zijn fairtrade