Ga terug
Bereidingstijd 10 minuten
Porties: 4 personen
Gang: Hapjes / drankjes

Ingrediƫnten
  

  • 2 tl kaneel
  • 150 ml slagroom
  • koffielikeur
  • oploskoffie voor 4 kopjes
  • 4 el fijne, witte kristalsuiker*
  • 1 blikje biologische kokosmelk, 270 ml* uit de koelkast
  • 1 tl cacaopoeder*

Method
 

  1. Schep de kokosroom (het gestolde deel bovenin het blikje) van het kokoswater en doe dit met 50 ml slagroom in een hoge kom
  2. Voeg twee eetlepels suiker toe en klop tot een lobbige room
  3. Klop van de overige slagroom en suiker apart een dikke room
  4. Meng de oploskoffie met de kaneel en bereid de koffie verder volgens de aanwijzing op de verpakking
  5. Schep de lobbige kokosroom en de likeur door de hete koffie en garneer de koffie met een dot dikke slagroom en een snuf cacaopoeder

Notities

Ingrediƫnten met * zijn fairtrade