Ingrediënten
Method
- Verwarm de oven voor op 200 °C
- Ontdooi het bladerdeeg
- Snijd de prei in ringen, maak de pompoen schoon en snijd deze in stukjes
- Verhit de olie in een braadpan en fruit de stukjes pompoen en de prei
- Voeg de curry kruidenpasta en de kokosmelk toe
- Bedek een springvorm van 22-24 cm doorsnede met de plakjes bladerdeeg en zorg voor een flinke opstaande rand
- Breek de 4 eieren en klop ze los in een kom
- Voeg de groenten bij het eimengsel en meng goed door elkaar
- Breng dit op smaak met het zeezout
- Schep alles in de springvorm en plaats de pompoentaart in het midden van de voorverwarmde oven
- Bak de taart in circa 35-40 minuten goudbruin en gaar
- Serveer de taart in punten en eet met een kant-en-klaar herfstsalade
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade
Wijntip: Pinotage (rood), Zuid-Afrika. Fair Trade Original

