Ingrediƫnten
Method
- Kook de linzen in een ruime hoeveelheid water in ca. 20 minuten beetgaar en giet af
- Snijd intussen de aubergines in dunne plakken, bestrooi met het zeezout en dek het af
- Laat dit 20 minuten staan
- Snijd de bosui in ringen
- Verhit twee el olie in een pan en voeg de gele curry naar smaak toe
- Fruit tot de geuren vrijkomen
- Voeg de gekookte linzen en het sap van een halve limoen toe
- Roer alles goed door elkaar en laat het afkoelen
- Dep de aubergineplakken droog met keukenpapier en besprenkel ze met olijfolie
- Grill de aubergineplakken in een grillpan
- Meng de aubergineplakken, verse spinazie, bosui en munt door de linzen
- Verdeel de yoghurt over de salade en bestrooi naar smaak met peper- en/of zeezoutmix
- Besprenkel tenslotte de salade met olijfolie
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade