Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Minty Marocco Brownie
Recept afdrukken
Pin Recipe
Bereidingstijd
40
minuten
min
Gang
Gebak
Ingredients
250
g
ongezouten boter
400
g
rietsuiker*
125
g
cacao*
150
g
bloem
100
g
Divine Mint Dark chocolade*
1
el
kaneel
2
el
Harissa kruiden
1/2
tl
bakpoeder
3
eieren
Instructions
Verwarm de oven voor op 160 gr C
Smelt de boter in een pannetje op heel laag vuur en blijf goed roeren
Doe de suiker in een mengkom
Voeg de gesmolten boter, cacao en bakpoeder, kaneel en Harissa-kruiden toe en roer tot dit een egale massa is
Laat dit 5 minuten afkoelen
Voeg de eieren één voor één toe en mix intussen met de mixer
Blijf mixen terwijl je de bloem toevoegt
Breek de reep chocolade in kleine stukjes en schep dit voorzichtig door de mix
Doe bakpapier in de bakvorm en giet de mix erin
Bak de brownie 30 minuten onderin de oven
Even laten afkoelen
Notes
Ingrediënten met * zijn fairtrade