Ga terug

Minty Marocco Brownie

Bereidingstijd 40 minuten
Gang: Gebak

Ingrediënten
  

  • 250 g ongezouten boter
  • 400 g rietsuiker*
  • 125 g cacao*
  • 150 g bloem
  • 100 g Divine Mint Dark chocolade*
  • 1 el kaneel
  • 2 el Harissa kruiden
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 3 eieren

Method
 

  1. Verwarm de oven voor op 160 gr C
  2. Smelt de boter in een pannetje op heel laag vuur en blijf goed roeren
  3. Doe de suiker in een mengkom
  4. Voeg de gesmolten boter, cacao en bakpoeder, kaneel en Harissa-kruiden toe en roer tot dit een egale massa is
  5. Laat dit 5 minuten afkoelen
  6. Voeg de eieren één voor één toe en mix intussen met de mixer
  7. Blijf mixen terwijl je de bloem toevoegt
  8. Breek de reep chocolade in kleine stukjes en schep dit voorzichtig door de mix
  9. Doe bakpapier in de bakvorm en giet de mix erin
  10. Bak de brownie 30 minuten onderin de oven
  11. Even laten afkoelen

Notities

Ingrediënten met * zijn fairtrade