Ga terug

Pandan cheesecake

Bereidingstijd 30 minuten
45 minuten baktijd 45 minuten
Totale tijd 1 uur 15 minuten

Ingrediƫnten
  

  • 650 g roomkaas
  • 150 g kokosmelk*
  • 40 g bloem
  • 2 eierdooiers
  • 200 g Pandanrijst* gekookt
  • 250 g fijne suiker*
  • 4 hele eieren

Method
 

  1. Verwarm de oven voor op 120 gr C
  2. Meng de roomkaas, kokosmelk, de gekookte rijst en de helft van de suiker door elkaar
  3. Meng de eieren met de andere helft van de suiker in de keukenmachine
  4. Klop dit luchtig op
  5. Voeg vervolgens het kaasmengsel toe en zeef de bloem er doorheen
  6. Bekleed de ovenschaal met bakpapier en doe het mengsel in de schaal
  7. Bak de cake in 45 minuten af in een voorverwarmde oven (120 gr C)
  8. Heb je een combioven, waarbij je ook kunt stomen, dan bak je de cake af in 20 minuten

Notities

Ingrediƫnten met * zijn fairtrade