Ga terug

Pittige ham in honingsaus

Porties: 4 personen
Gang: Voorgerechten

Ingrediƫnten
  

  • 200 gram roomkaas met kruiden
  • 12 plakjes gerookte of rauwe ham
  • molen peper/zeezoutmix, citrus/knoflook
  • 2 eetlepels vloeibare bloemenhoning*
  • 1 zakje gemengde sla
  • olijfolie om in te vetten

Method
 

  1. Snijd het kaasje in 12 punten (kan 1/2 dag van tevoren)
  2. Leg elk puntje op een plakje ham en vouw de ham er losjes omheen
  3. Vet een ovenschaal in, leg de ham-pakketjes erin en bestrooi met de peper
  4. Verwarm de oven voor op 200 gr.
  5. Schenk de honing over de ham-pakketjes
  6. Verwarm de ham-pakketjes ca. 8 minuten in het midden van de oven tot de kaas begint te smelten
  7. Verdeel intussen de sla over 4 bordjes
  8. Leg de ham-pakketjes op de sla en schenk de honing uit de schaal erover

Notities

Ingrediƫnten met * zijn fairtrade