Ingrediënten
Method
- Blancheer de broccoli- en bloemkoolroosjes 5 minuten tot ze beetgaar zijn en spoel koud
- Spoel de reuzenbonen goed af
- Snipper de ui en snijd de lente-ui in ringen
- Verhit de olie in de wok en bak hierin heel kort de ui (houd de lente-ui apart voor later)
- Voeg de kruidenpasta en de kokosmelk toe en roer door tot de kruidenpasta goed door de kokosmelk is opgenomen
- Doe de geblancheerde broccoli, bloemkool en de bonen erbij
- Laat ongeveer 10 minuten zacht sudderen
- Maak ondertussen de munt-yoghurt:
- Hak hiervoor de munt fijn
- Roer deze door de yoghurt en druppel er een beetje citroensap naar smaak bij
- Breng de dip op smaak met peper en de zeezoutmix kokos, citroen en koriander en eventueel wat chiliflakes
- Verwarm het pitabrood en snijd in 4 punten
- Snijd de punten open en verdeel over 4 borden
- Schep de groentenrendang erop en een lepel munt-yoghurt
- Garneer het geheel met de lente-ui ringen en pompoenpitten
Notities
Ingrediënten met * zijn fairtrade